Het regende exen op het jaarlijkse Kardashian-Jenner kerstfeest

En ze waren er niet allemaal vanwege de kinderen...

Kylie Jenner Travis Scott en Stormi Webster
Tommaso BoddiGetty Images

Iedereen die Keeping Up With The Kardashians heeft gezien, weet dat het jaarlijkse kerstfeest van de Kardashian-Jenner familie een big deal is. Kris Jenner organiseerde jarenlang een knalfeest voor de familie en hun celebrity-vrienden, maar heeft sinds een paar jaar het stokje overgedragen aan haar kinderen. Dit jaar is het de beurt aan Kourtney Kardashian, die flink uitpakte. Het opvallendste aan de avond was misschien wel de gastenlijst, die vol stond met exen van de Kardashian-Jenner zussen.

Travis Scott en Kylie Jenner

Travis Scott - de ex van Kylie Jenner en de vader van Stormi Webster - was aanwezig op het feest. "Ze wisselden van beurt om Stormi vast te houden en dansten allemaal samen op de muziek," vertelt een insider aan E! News. "Hij maakt nog steeds deel uit van de familie." Eerder werd bekend dat Kylie en Travis de feestdagen samen doorbrachten omdat ze het belangrijk vonden dat Stormi haar ouders samen zag met kerst.

Kourtney Kardashian en Younes Bendjima

Eerder deze week meldden we al dat Kourtney Kardashian haar ex Younes Bendjima een tweede kans geeft. De twee hadden twee jaar lang en relatie, tot Kourtney het uitmaakte omdat ze hem niet genoeg vertrouwde. Younes doet er nu alles aan om Kourtneys vertrouwen (terug?) te winnen. Tijdens het kerstfeest was hij all over Kourtney, zo vertellen bronnen aan E! News. De vader van Kourtneys kinderen, Scott Disick, was ook aanwezig. Hij bracht zijn vriendin Sofia Richie mee naar het feestje.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Degenen die het Khloé-Tristan-Jordyn schandaal hebben meegekregen (iedereen dus), weten dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson een hoop geschiedenis samen hebben. Ze gingen uit elkaar nadat Tristan voor de tweede keer vreemdging, maar blijven goed contact houden voor hun dochter True. Recent liet Khloé weten dat ze Tristan en Jordyn allebei vergeven heeft voor het incident. Op het kerstfeest werd duidelijk dat Khloé en Tristan weer vrienden zijn (of is het meer dan dat?). De twee lijken het in ieder geval gezellig te hebben op de achtergrond van een selfie van twee andere gasten:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst