Zac Efron met spoed naar ziekenhuis tijdens opnames Expeditie Robinson-achtige serie

De serie werd hem bijna fataal

zac efron
Rich PolkGetty Images

Het leven van Zac Efron hing onlangs aan een zijden draadje. De acteur liep tijdens de opnames van de Expeditie Robinson-achtige realityserie Killing Zac Efron een infectie op in Papoea-Nieuw-Guinea, en moest daardoor met spoed naar een ziekenhuis in Brisbane, Australië worden gebracht.

Zac Efron met spoed naar ziekenhuis

De infectie zou volgens de Britse krant The Daily Telegraph een vorm van tyfus zijn geweest, waardoor de acteur in een levensbedreigende situatie terechtkwam. De acteur zou de infectie eerder deze maand hebben opgelopen. Wanneer hij precies naar het ziekenhuis werd gebracht, is onbekend. Wel zou hij inmiddels alweer thuis zijn. Vlak voor kerst werd hij ontslagen uit het ziekenhuis.

Killing Zac Efron
In de realityserie Killing Zac Efron – die dus wel iets wegheeft van Expeditie Robinson, al gokken wij dat-ie nog íets heftiger is, als we de naam van de serie mogen geloven – probeert de acteur drie weken lang zonder luxe in de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea te overleven. De opnames vonden plaats op een onbewoond eiland, en de acteur zou alleen een basisuitrusting en een lokale gids tot zijn beschikking hebben gehad. Hoe hij de infectie precies opliep, is onbekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs