Suri Cruise is inmiddels dertien en lijkt als twee druppels water op Katie Holmes

Katie Holmes post een zeldzame selfie met haar dochter

Katie Holmes
ANGELA WEISSGetty Images

Ver voordat we North en Stormi hadden, was Suri Cruise het voornaamste celebrity-kind dat de gemoederen bezighield. Tiener Suri heeft als dochter van Katie Holmes en Tom Cruise op z'n zachtst gezegd een interessante familiedynamiek: papa is namelijk lid van de Scientology-cult kerk, en mag of wil daarom naar verluidt geen contact met zijn dochter en ex-vrouw hebben.

Suri Cruise op social media

Gelukkig hebben we mama Katie nog. Zij zorgt dat Suri als celebrity-kind niet al te veel in de schijnwerpers staat, en zet haar dochter zelden op social media. Voor de feestdagen maakte ze een uitzondering en postte ze een selfie met haar inmiddels dertienjarige dochter op Instagram Stories - ze lijken echt als twee druppels water op elkaar!

Katie Holmes over haar band met Suri

In een interview met de TODAY show in 2018 vertelde Katie hoe zij ervoor kiest om haar dochter op te voeden: "Ik probeer alles zo veel mogelijk in perspectief te zetten. We helpen daklozen. We proberen ons steentje bij te dragen, elke dag. Ik verwen haar niet, ik geef haar niet veel spullen." Niet alle celebs kiezen ervoor om hun kinderen op die manier op te voeden: de 1-jarige Stormi Webster kreeg van oma Kris Jenner een huis voor kerst. Katie: "We doen allemaal ons best om goede mensen op te voeden en op sommige dagen lukt dat beter dan op andere." Op onderstaande foto zien we Katie en Suri in juli 2019.

Suri Cruise en Katie Holmes in 2019
GothamGetty Images

Katie deelt in hetzelfde interview ook dat ze haar dochter wil leren dat er meer is dan de materiële zaken die je veel op social media terug ziet komen. "We richten ons op de dingen waar ze zich gepassioneerd over voelt, en op hoe fijn het voelt om doelen te bereiken. Om een mening te hebben. Ik luister naar haar. Ik probeer haar te belonen voor haar harde werk, en minder nadruk te leggen op de resultaten."This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs