Millie Bobby Brown open over onzekerheden op Instagram

Ze deelt een make-uploze selfie met een belangrijke boodschap

Millie Bobby Brown van Stranger Things
Daniel ZuchnikGetty Images

Sinds Millie Bobby Brown de hoofdrol in de populaire Netflix-serie Stranger Things bemachtigde, heeft ze zichzelf wereldwijd op de kaart gezet. Een af en toe fijne, maar vaak ook niet zo fijne bijkomstigheid: ze ligt onder een loep. En dan hebben we het niet alleen over haar relatie met Romeo Beckham of haar eigen beautymerk voor tieners.

De 15-jarige krijgt dagelijks te maken met massa's internettrollen, iets wat de Millie vaak onzeker maakt, zo vertelt ze openhartig op Instagram. De actrice deelt een make-uploze selfie met een persoonlijk bericht.

Millie Bobby Brown deelt foto zonder make-up

Millie Bobby Brown eindigt het jaar met een goed voornemen waar iedereen zich aan zou moeten houden in 2020: "Ik hoop dat we volgend jaar allemaal kunnen waarderen hoe mooi we zijn," begint de Stranger Things-actrice. Ze vertelt dat zij het wel eens anders heeft meegemaakt: "Het is zwaar om te moeten dealen met onzekerheden en om jong te zijn in een industrie die zo kritisch is, maar ik denk dat self love en voor mezelf zorgen is waarnaar ik streef als persoon."

Negativiteit op social media

In 2018 had Millie te maken met zoveel internethaters, dat ze besloot om Twitter helemaal te verwijderen. Aan Glamour UK vertelde ze eerder dit jaar dat ze wil strijden tegen alle negativiteit op social media. De actrice begint met een openhartige post op haar eigen sociale medium. "Volledig jezelf zijn, ongefilterd en waar. Voor altijd," besluit ze onder de make-uploze foto. En dat is ze ook:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs