Zijn Gigi Hadid en Zayn Malik weer bij elkaar?

Het lijkt er wel op, als we Gigi's Instagram inspecteren

Gigi Hadid en Zayn Malik
Mike CoppolaGetty Images

Precies een jaar geleden deelden we onze vermoedens dat Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar zijn. Inmiddels vermoeden we precies het tegenovergestelde: dat Zigi na een break-up van een jaar weer een item is. Zijn Gigi en Zayn weer bij elkaar?

Gigi Hadid en Zayn Malik relatie

De Amerikaanse site Seventeen deelt een recente Instagram Story van Gigi. Daarop zijn de kookkunsten van het model te zien, maar het is de bijbehorende tekst die we het interessantst vinden. "Zondag in de keuken: ik sta op het punt om kip te marineren voor een van mijn favoriete gerechten," begint Gigi. "De kip curry pasta salade van @mammamalik! Ik hoop dat ze het recept ooit met de wereld deelt."

De moeder van Zayn Malik

Oplettende lezers herkennen de Instagram-naam vast al: Gigi verwijst naar Zayn's moeder, Tricia Malik. Tricia repostte de foto van Gigi op haar Story. En dat is nog niet alles; de moeder van Zayn deelt ook een post van een account genaamd '@defendzigi', met een oude video van Vogue waarin Gigi vertelt dat haar favoriete restaurant het huis van haar schoonmoeder is.

Gigi en Zayn weer bij elkaar?

Dit bewijst in ieder geval dat Gigi en Zayn's moeder weer contact hebben. Het zou goed kunnen dat Gigi en Zayn het zelf ook weer goed met elkaar kunnen vinden. Gigi datete een paar maanden geleden met Tyler Cameron, die meedeed aan de Amerikaanse The Bachelorette. Op het moment dat Gigi en Tyler elkaar niet meer zagen, ontstonden er geruchten dat Gigi en Zayn elkaar weer spraken. Dus wie weet, misschien heeft het praten geleid tot meer?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs