'Actrice Michelle Williams zwanger van tweede kind' (dus niet Destiny's Child's Michelle Williams)

Michelle mix-up

Face, Hair, Eyebrow, Lip, Nose, Cheek, Skin, Chin, Hairstyle, Forehead,
Getty Images

Op de valreep van 2019 wordt bekend gemaakt dat actrice Michelle Williams in verwachting zou zijn van haar tweede kind én verloofd met regisseur Thomas Kail. Het nieuws domineert de koppen van het Amerikaanse showbizznieuws en de felicitaties stromen binnen, óók aan voormalig Destiny’s Child-zangeres en naamgenoot, Michelle Williams. Oeps…

Michelle mix-up

De 40-jarige zangeres liet maandagavond op Instastories weten dat ze níet verloofd en ook niet zwanger is en dat ‘de andere Michelle Williams’ gefeliciteerd moest worden. “Ik kreeg een aantal berichten en felicitaties binnen, waarna ik meteen op Google zocht wat er aan de hand was,” aldus de zangeres. “Bedankt voor alle berichten, maar die zijn toch echt van toepassing op de #dawsonscreek #fosseverdon #brokebackmountain #greatestshowman #manchesterbythesea "Michelle",” voegde ze eraan toe.

Dit is niet de eerste keer dat de zangeres fans er op moest wijzen dat ze de verkeerde Michelle Williams aanhaalden. Toen de blondine in september dit jaar een Emmy won voor haar werk in de film Fosse/Verdon, geregisseerd door haar kersverse verloofde Thomas Kail, vroeg Michelle (de zangeres, dus) zich af waarom ze overspoeld werd met boze reacties na haar speech. “Waarom word ik in godsnaam wordt vervloekt in de comments op mijn socialmediakanalen om de toespraak van Michelle Williams?,” zei de zangeres destijds.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Michelle Williams zwanger

Williams trouwde in de zomer van 2018 met Phil Elverum. Dat huwelijk liep begin 2019 stuk en kort daarna werd ze gelinkt aan Thomas Kail. Michelle Williams heeft een dochter Matilda, die ze kreeg met de overleden acteur Heath Ledger. Het stel was drie jaar samen, maar ging uit elkaar vlak voordat de ‘Brokeback Mountain’-ster overleed aan een overdosis medicijnen. Wanneer Michelle is uitgerekend is vooralsnog onbekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs