Rupert Grint vierde Oud en Nieuw in de Efteling

Zijn komst veroorzaakte behoorlijk wat ophef op Twitter

Rupert Grint
D DipasupilGetty Images

Goed nieuws (óf een gemiste kans) voor diehard Harry Potter-fans! Rupert Grint is in Nederland gespot. De acteur - die Ron Wemel in de films speelt - was op oudjaarsdag in de Efteling. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Ron Wemel in Efteling

Twitter stond de afgelopen twee dagen op z'n kop, omdat Rupert Grint plotseling opdook in het attractiepark in Kaatsheuvel. De Efteling reageerde zelf ook op de komst van de acteur: "Voor ons is het hartstikke leuk dat hij hier was. We zagen dat hij het niet erg vond om met fans op de foto te gaan."

Foto's Rupert Grint in Efteling

Toen het nieuws van de 31-jarige bekend werd op social media, besloten fans met een Efteling-abonnement zelfs alsnog een bezoekje te brengen aan het park om hem in real life te spotten en met hem op de foto te gaan.

Zo blij als de Harry Potter-fans die op dat moment in Efteling waren, zo teleurgesteld zijn de fans die hem nét gemist hebben...

Harry Potter-acteurs in Nederland

Rupert Grint is niet de enige Harry Potter-acteur die in Nederland vertoeft. In mei zijn er nog meer castleden in ons kikkerlandje te vinden. Lees hier welke Harry Potter-acteurs naar Nederland komen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs