Meghan Markle en prins Harry delen nieuwe foto van baby Archie tijdens de feestdagen

Die te zien is in een schattige video waar de royals terugblikken op 2019

nieuwe-foto-baby-archie-meghan-markle-prins-harry-canada
TOBY MELVILLEGetty Images

De Britse royals brachten de feestdagen traditiegetrouw door in het buitenhuis van Queen Elizabeth in Sandringham, echter zonder prins Harry en Meghan Markle. Zij vierden Kerst en Oud & Nieuw in Canada samen met hun zoontje Archie Harrison en Meghans moeder Doria Ragland. Het royal koppel deelde eerder al hun kerstkaart waar Archie tevens in verscheen, nu delen Meghan en Harry wederom een gloednieuwe foto van hun zoontje gemaakt tijdens de feestdagen, dat resulteert in een überschattig familiekiekje.

Nieuwe foto baby Archie

De hertog en hertogin van Sussex blikken terug op 2019 op hun eigen Instagram-account middels een video met verschillende beelden van het afgelopen jaar. Daarbij schrijven Meghan en Harry een persoonlijke boodschap: "We wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar en bedanken jullie voor jullie voortdurende steun! We vonden het ontzettend leuk om zo velen van jullie over de hele wereld te ontmoeten en we kunnen niet wachten om volgend jaar nog veel meer van jullie te zien. We hopen dat 2020 jullie allemaal gezondheid en blijvend geluk brengt."

Wat meteen opvalt is dat de video van het jaaroverzicht een gloednieuwe foto van baby Archie bevat, die door zijn vader prins Harry wordt vastgehouden en is verpakt in een warme jas en muts met pompom-oortjes en schattige mini-Uggs die Meghan cadeau kreeg tijdens haar bezoek aan Australië. De nieuwe foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Meghan zelf, terwijl het gezin geniet van hun vakantie in Canada bij een van de velen natuurlijke meren van het land.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoogtepunten 2019

Het afgelopen jaar bevat vele hoogtepunten voor Meghan en Harry, die allen te zien zijn in het filmpje. Zo werd hun zoontje Archie geboren en vierden ze het éénjarig jubileum van hun huwelijk. Ook worden beelden getoond van de royal tour door Zuid-Afrika, de doop van baby Archie, de lancering van Meghan Markle's eigen kledinglijn en andere verschillende koninklijke staatsbezoeken en evenementen. De video wordt afgesloten met de schattige foto van Harry met zijn zoontje, met daarbij de boodschap: "We kijken uit naar 2020! Gelukkig nieuwjaar!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs