Beyoncé deelt zeldzame gezinsfoto met Blue Ivy, Rumi en Sir

Wat zijn de kinderen al groot geworden!

Beyoncé en Jay-Z
Kevin MazurGetty Images

Met de start van 2020 blikken verschillende celebrities terug op 2019, zo ook Beyoncé. De superster geeft hiermee een zeldzaam kijkje in haar privéleven middels allerlei foto's en filmpjes van haar familie. Fans weten dat Queen Bey dit maar zelden doet, maar speciaal voor de feestdagen maakt de zangeres een uitzondering. In een nieuwe Instagram post deelt Beyoncé een familiefoto met haar man Jay-Z en kinderen Rumi, Sir en Blue Ivy. Op het portret is zichtbaar dat Bey's kinderen enorm gegroeid zijn en grote gelijkenissen vertonen met hun ouders.

Beyoncé deelt foto van hele gezin

De 38-jarige zangeres deelde woensdag een video op Instagram, waarin ze terugblikt op het afgelopen jaar. In het filmpje, dat heel toepasselijk de titel Bey-Cap kreeg, worden nooit eerder geziene foto's vertoond van Beyoncé's kinderen. De allerlaatste afbeelding is een familiefoto van Beyoncé, Jay-Z, Rumi, Sir en Blue Ivy. Sir zit op de schoot van zijn vader gehuld in een matching smoking, terwijl Beyoncé, Blue Ivy en Rumi er stijlvol uitzien in witte jurken.

Gelijkenissen

Op de gloednieuwe familiefoto is te zien hoe alle kinderen enorm zijn opgegroeid en is een duidelijke gelijkenis zichtbaar tussen Rumi, Blue Ivy en hun moeder, en Sir en Jay-Z. Sir lijkt enorm op zijn vader, die op de foto een vergelijkbaar kapsel heeft als Jay-Z terwijl Blue en Rumi heuse mini-me versies van Beyoncé lijken te zijn. Zoals we gewend zijn van de 7-jarige, steelt Blue Ivy de show. Ze zit in het midden van de foto tussen haar ouders en kijkt recht de camera in.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rumi en Sir werden afgelopen juni twee jaar oud en Blue Ivy vierde in januari alweer haar zevende verjaardag. Deze gebeurtenissen kregen natuurlijk ook een plekje in de terugblik-video, waar we te zien krijgen hoe de verjaardagen van de kinderen groots werden gevierd. De compilatie is extra bijzonder, omdat er bijna nooit foto's worden gedeeld van Beyoncé's jonge tweeling. Waar er vlak na de bevalling een foto onthuld werd van de twee, duurde het daarna meer dan een jaar voordat er meer foto's werden gedeeld met het publiek.

Terugblik

In de video komen verschillende hoogtepunten van de superster terug. Zo worden naast de verjaardagen van de tweeling en Blue Ivy ook verschillende events en stijlmomenten van de zangeres gedeeld, inclusief de release van de Netflix-documentaire Homecoming, het verjaardagsfeest van Adele (waar de zangeres aanwezig was) en de première van The Lion King waarin Beyoncé de rol van Nala vertolkt. De video wordt afgesloten met de schattige familiefoto met daarbij de boodschap: "Fijne feestdagen en proost op 2020!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs