Goeiedag: Zac Efrons broertje Dylan is een soort fitness-god die nooit shirts draagt

We hebben ineens zin om wél goede voornemens te maken

Dylan Efron
Michael BezjianGetty Images

Een atletische clubje, de familie Efron. Zac Efron was natuurlijk al ster van de Wildcats in High School Musical, en wilde onlangs zijn uithoudingsvermogen verder bewijzen met een Expeditie Robinson-achtig programma – waar hij letterlijk de tyfus kreeg. Ook zijn jongere broertje Dylan Efron is aardig atletisch én easy on the eyes.

Dylan Efron mag er ook wezen

Dylan Efron is 27 en aan zijn online presence te zien is sporten zijn leven. In een interview met Flylors Magazine vertelde hij dat hij van rotsklimmen, fietsen, surfen, skiën, vissen en hiken houdt, en dat hij dol is op marathons en triathlons. Naast zijn sporty influencerleven werkte hij als assistent op sets van onder meer A Star Is Born en Get Hard.

Wellicht is het tijd om onze goede voornemens voor 2020 even te upgraden van 'maximaal twee pizza's per week' naar 'get on a Dylan Efron level'. Laat hem je daar vooral even bij helpen. In de onderstaande video neemt hij je mee in zijn rigoureuze workout.

Benieuwd naar Zac's knappe jonge broertje? Hieronder zie je enkele zeer fijne foto's en video's.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs