Waylon deelt zeldzame foto van zijn 17-jarige zoon Dylan

De zanger verrast zijn hele gezin met een tripje naar Parijs

waylon en bibi breijman op instagram
Instagram

Het jaar begint goed voor Waylon en zijn gezin. De zanger besloot Bibi Breijman en hun 1-jarige dochter Teddy te verrassen met een spontaan tripje naar Parijs. Niet alleen de bekende vlogger en haar eerste kindje zijn aanwezig op de familiereis, ook Waylons tienerzoon Dylan is present. Waylon deelt een foto van zijn eerste kind op Instagram, iets wat niet vaak (lees: nooit!) voorkomt.

Waylon verrast gezin met tripje Parijs

Het gezin vliegt met een privéjet naar Parijs. "Weekend Parijs met de liefste. We beginnen het jaar in stijl," schrijft Waylon op Instagram. Uit Bibi's Instagram caption blijkt dat het reisje een verrassing was. Ze schrijft: "Het was lekker vroeg vanochtend, maar wow what a surprise!"

Waylons zoon Dylan

Terwijl Bibi op de ene foto met de kleine Teddy poseert, lacht Willem - zoals Waylon echt heet - op de andere foto met zijn dochter Teddy en zijn zoon Dylan in zijn armen. Hoewel de 39-jarige zanger nu weer goed contact lijkt te hebben met zijn zoon, was dat eerder niet het geval. Dat zou te maken hebben met de drugsverslaving waar Waylon mee dealde.

De zanger werd vorig jaar nog emotioneel tijdens de opnames van The Voice of Holland (en kreeg daarmee Lil Kleine en Ali B ook in tranen), omdat een ontroerende auditie hem deed denken aan de 'zeer moeilijke relatie' met zijn zoon. Hij stuurde vlak na het optreden een berichtje naar Dylan om hem te laten weten dat zijn vader van hem houdt. Aan Waylons Instagram-foto te zien, is hij inmiddels closer met zijn zoon.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs