Mascha van Beautygloss is zwanger van eerste kindje

De aanstaande ouders hebben al een (bij)naam voor de kleine bedacht

Beautygloss zwanger
BeautyglossYouTube

Beautyvlogger Mascha Feoktistova van het welbekende YouTube-account Beautygloss is zwanger. Samen met haar man Gregor van Vlierden verwacht ze haar eerste kindje, laat ze op YouTube en Instagram weten.

Mascha van Beautygloss zwanger

Mascha uploadde vandaag haar nieuwste vlog met de headline: "We hebben nieuws". Lang hoeven fans niet te kijken om erachter te komen wat dat nieuws precies is: de eerste beelden van de vlog tonen hoe ze met haar man babykleertjes aan het uitzoeken is. Even later verschijnt het stel in beeld om het nieuws te bevestigen: "Ik ben zwanger", aldus Mascha.

Eerste kindje
Of het een meisje of een jongen wordt, weten de aanstaande ouders nog niet. En dat vinden ze naar eigen zeggen ook helemaal niet belangrijk. "Een gezonde baby is all that matters." Ook op Instagram deelt Mascha het blije babynieuws. Onder een foto van haar en Gregor met een foto van de echo verklapt ze meteen dat ze de kleine in juli verwachten.

View this post on Instagram

Juli 2020 ❤️

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss) on

De vlog waarin Mascha het nieuws bekendmaakt en beelden deelt van haar eerste weken zwanger – zo toont ze het moment waarop ze erachter kwam dat ze zwanger is én hebben de aanstaande ouders al een (bij)naam voor de kleine bedacht – bekijk je hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs