'Onherkenbare' Adele gespot op een Caribisch eiland met Harry Styles

En ja, we hebben foto's

Adele
John ShearerGetty Images

Adele en Harry Styles hebben hun fans nogal weten te verrassen. De artiesten zijn samen vakantievierend gespot op een Caribisch eiland. Maar niet alleen de foto's waarop de twee te zien zijn worden uitgebreid door fans besproken; ook de bijna onherkenbare verschijning van Adele is een hot topic op Twitter.

Adele en Harry Styles samen gespot

Op foto's die momenteel heel social media over gaan, is te zien hoe Adele en Harry Styles samen de tijd van hun leven hebben op het Caribische eiland Anguilla. En wanneer twee grote artiesten samen worden gespot, duurt het niet lang voordat de geruchtenmolen overuren draait. Toch zijn niet veel fans ervan overtuigd dat er iets opbloeit tussen de twee. De artiesten zijn al jaren vrienden en bovendien niet de enige twee aanwezigen op het eiland; ook onder anderen James Corden viert mee vakantie. Wel hopen de fans dat de klik die de twee overduidelijk met elkaar hebben uitgroeit tot een samenwerking.

Adele 'onherkenbaar'
De zangeres viel onlangs zo'n twintig kilo af en dat is Twitteraars ook niet onopgemerkt gebleven. Ze flaneert op de foto's in een elegante jurk over het strand, een look die ze afmaakt met gouden oorringen en een sjaaltje om haar nek. Vele fans herkennen de zangeres zelfs bijna niet meer terug.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs