Joey King werd tegen haar hoofd geslagen met een Golden Globe

Gelukkig kan de actrice er zelf wel om lachen

Joey King van The Kissing Booth
Steve GranitzGetty Images

Je bent inmiddels vast al op de hoogte van alle prachtige outfits en mooie speeches van de Golden Globes 2020. Je bent zelfs zonder twijfel al op de hoogte van Beyoncé en Jay-Z's onverwachte verschijning op de award show. Maar wist je ook dat The Kissing Booth-actrice Joey King op haar voorhoofd geslagen is... met een Golden Globe? Jep, that happened.

Joey King geslagen met een Golden Globe

Geen zorgen, er is geen bewust geweld aan te pas gekomen. Joey King en Patricia Arquette (die samen in de televisie-serie The Act spelen) dansten samen in de gouden Instagrammable lift (inderdaad, die lift waarvan alle celebrities video's op social media delen). Joey haalt op een gegeven moment haar hoge hoed af en buigt door haar knieën. Precies op dat moment besluit Patricia om haar Golden Globe omhoog te bewegen, recht tegen het voorhoofd van haar collega-actrice aan.

Joey King blauwe plek

Voor het geval je nu denkt: ach, dat zul je nauwelijks voelen; vertel dat aan Joey King's voorhoofd. De 20-jarige actrice kreeg direct na haar botsing met het metalen voorwerp een bult met een blauwe plek op haar voorhoofd. The day after de Golden Globes bleek die blauwe plek nog net iets heftiger. Gelukkig kan de The Kissing Booth-actrice er wel mee lachen. "Patricia Arquette sloeg me per ongeluk met een Golden Globe op mijn hoofd. Die zin geeft me opschep-rechten voor de rest van mijn leven," aldus Joey King op Twitter.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs