Justin Bieber maakt bekend dat hij de ziekte van lyme heeft

Ook worstelt hij met het chronische Pfeiffer

justin-bieber-hailey-baldwin
James Devaney / Getty Images

In een post op Instagram maakt Justin Bieber bekend dat hij de ziekte van Lyme heeft. Ook worstelt hij met het chronische Pfeiffer. TMZ bracht het nieuws naar buiten, omdat een insider had verklapt de diagnose en de behandeling besproken worden in Justins aankomende docu-serie.

Justin Bieber over zijn Lyme-diagnose

Justin reageerde op het bericht van TMZ met een Instagram-post: "Veel mensen zeggen dat ik er slecht uitzie, alsof ik meth gebruik, maar ze beseffen niet dat ik recent de diagnose Lyme heb gekregen. Niet alleen dat, maar ik heb ook de ziekte van Pfeiffer. Dit beïnvloedt mijn huid, mijn hersenen, mijn energie en mijn algehele gezondheid," aldus de 25-jarige zanger, die afgelopen week zijn comeback-single 'Yummy' uitbracht.

Justin gaat verder: "Dit alles zal duidelijker worden in de docu-serie die ik binnenkort op YouTube zet. Dan zul je zien waar ik de afgelopen tijd mee heb geworsteld, en dat ik er sterker uit ben gekomen. Het zijn een paar zware jaren geweest, maar met de juiste behandelingen houd ik deze tot nu toe ongeneeslijke ziekte onder controle. Ik kom terug, sterker dan ooit."

Hailey Bieber reageert

Justins vrouw Hailey heeft inmiddels ook gereageerd op het bericht en laat weten dan Yolanda, Bella en Gigi Hadid heel erg hebben geholpen in het begrijpen van de ziekte. Yolanda, Bella en haar broertje Anwar hebben allemaal Lyme.

Ook heeft ze een boodschap voor commenters die grappen maken over Justins diagnose: "Duik alsjeblieft even in het onderwerp en luister naar mensen die al jaren met deze ziekte worstelen. Grappen maken over een ziekte die je niet begrijpt is nooit de manier."

Justins docu-serie

Hieronder zie je de trailer voor Justins docu-serie, die vanaf 27 januari op Youtube te zien is:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs