Romee Strijd deelt foto van tien jaar geleden met Laurens van Leeuwen

Vooral Laurens is veel veranderd!

romee-strijd-laurens-van-leeuwen-tienjarig-jubileum-throwback-foto
GothamGetty Images

Nederlands supermodel Romee Strijd staat al jaren aan de top van de modellenwereld (en is inmiddels ook uitgegroeid tot een ware Youtube-vlogger). Iemand die al die tijd al aan haar zijde staat, is haar vriend (en inmiddels man) Laurens van Leeuwen. Donderdag vierde het koppel hun tienjarig jubileum, waarbij Romee een überschattige throwback-foto deelt van haar en haar longtime love.

Romee en Laurens vroeger

Zoals we in vele vlogs hebben gezien, zijn Romee en Laurens onafscheidelijk en nog steeds tot over hun oren verliefd. Dat wordt bevestigd met de Instagram-post van Romee, waarin het model een schattige foto deelt van haar en Laurens tien jaar gelden versus nu. Het koppel is op de foto gehuld in bijna exact dezelfde outfits en poseert in precies dezelfde badkamer als tien jaar geleden. Bij de foto deelt het model een liefdevol bericht: "2010 vs 2020. Kan niet geloven dat we vandaag 10 JAAR samen zijn! Ik ben zo blij om met jou deze achtbaan die het leven is de beleven! En ik heb het gevoel dat ik elk jaar meer en meer van je hou..."

Romee Strijd en Laurens getrouwd

In 2018 gingen er lange tijd geruchten rond dat Romee en Laurens elkaar het ja-woord zouden hebben gegeven. Uiteindelijk bevestigde het koppel dat ze inderdaad met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt. "Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist," zo lieten Romee en Laurens weten tegenover NU.nl.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Van een romantische bruiloft is nog geen sprake geweest, maar dit staat volgens Romee wel op de planning. Zo liet ze eerder weten: "Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto's". Hoewel we dus nog even moeten wachten op beelden van het huwelijksfeest, kunnen we in de toekomst wellicht wel nog vele throwback foto's van het koppel verwachten. Zo deelde Romee afgelopen jaar wederom een oud, schattig kiekje van haar en Laurens, ter viering van zijn verjaardag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs