Selena Gomez dropt heel album vol verwijzingen naar ex Justin Bieber

"It was her first real lover, his too 'til he had another"

Selena Gomez
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Weet je nog dat Selena Gomez het nummer Lose You To Love me uitbracht, dat verdacht veel verwijzingen naar Justin Bieber lijkt te bevatten? Nou, inmiddels heeft de zangeres het album Rare gedropt, vol lyrics die over haar beroemde ex lijken te gaan. Benieuwd wat ze zoal te zeggen heeft over JB? We zetten de belangrijkste teksten op een rij.

Look At Her Now lyrics over Justin Bieber

Het lied Look At Her Now lijkt helemaal over Selena's verleden met Justin te gaan. "Ze werden verliefd in de zomer. Het was haar eerste echte liefde," begint de zangeres, die in de zomer van 2010 op haar 17e begon te daten met een 15-jarige Justin. Volgens de lyrics was Selena ook Justins eerste lover, totdat hij vreemdging: "Ook de zijne, totdat hij een ander vond. Oh God, toen zij daarachter kwam, vertrouwde ze niemand meer."

Vorig jaar vertelde Justin Bieber open over zijn moeilijke jeugd en drugsverleden. In een Instagrampost liet hij weten "gepikeerd, boos en respectloos tegenover vrouwen" te zijn. Het lijkt erop dat Selena dat beaamt in het lied: "Snelle nachten slokten hem op. Dat nieuwe leven was zijn probleem."

People You Know

In het nummer People You Know zingt Selena over liefdes die in vreemden veranderen. "We waren close, maar mensen kunnen veranderen van mensen die je kent naar mensen die je niet kent. En wat het meeste pijn doet is als mensen veranderen van mensen die je kent naar mensen die je niet kent," aldus de 27-jarige. Dat is precies wat bij Selena en Justin is gebeurd: nadat de twee uit elkaar zijn gegaan, is Justin extreem veel veranderd - iets wat Selena van een afstand heeft gezien.

Cut You Off

De ultieme break-up song Cut You Off gaat over Selena die verder wil gaan met haar leven. Op een gegeven moment zegt ze: "Pak de spiegel, staar naar mijn gezicht. Moet al het extra gewicht laten vallen. Dat ik 1460 dagen heb meegesleept. Moet met een schone lei beginnen." Er is maar één iemand met wie Selena minstens 1460 dagen (dat zijn precies 4 jaar) is samen geweest, en dat is Justin Bieber.

Lose You To Love Me

Een paar maanden geleden ontstond er nogal wat ophef rondom de lyrics van Lose You To Love Me: "Je beloofde me de wereld en ik viel ervoor. Ik zette jou op de eerste plaats en dat vond je geweldig. Zette mijn bos in vuur en vlam en jij liet het branden. Zong vals in mijn refrein, omdat het niet de jouwe was. Ik zag de tekens, maar negeerde ze."

Een half uur nadat Selena's lied uitkwam, deelde Hailey Bieber het lied I'll Kill You - dat over een bezitterige vrouw gaat. Genoeg reden voor fans om te denken dat dit nummer een sneer van Hailey naar Selena is. Later ontkende Hailey dit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs