Het is officieel: Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer een koppel

Het nieuws werd dit weekend bevestigd

gigi-hadid-zayn-malik-koppel-relatie
George PimentelGetty Images

Vorige week deelden we nog onze vermoedens dat Gigi Hadid en Zayn Malik weer bij elkaar zouden zijn. Nu kunnen de geruchten worden bevestigd dat de twee eindelijk weer een koppel vormen. Dit weekend werd het stel meerdere malen samen gefotografeerd in de straten van New York, waar ze vervolgens zaterdagavond samen werden gespot op de verjaardag van Gigi's moeder, Yolanda Hadid.

Gigi Hadid en Zayn Malik weer samen

Nadat foto's werden gedeeld van het koppel waarop ze arm in arm werden gespot in matching looks, ontplofte het internet van geluk. Na het bewuste foto-moment werd Zayn ook gespot op de verjaardag van Yolanda in New York, waar de twee verliefder lijken dan ooit.

Celebrity Sightings In New York City - January 11, 2020
Gigi en Zayn werden zaterdagavond arm in arm gespot in New York, op weg naar Yolanda Hadids verjaardag
GothamGetty Images

Bevestigd

Het nieuws werd één dag later bevestigd via E! News, toen het koppel wederom een gezamenlijke verschijning maakte in de Amerikaanse stad. Een bron dicht bij het stel maakte via een statement bekend dat Gigi en Zayn al enkele tijd aan het daten zijn: "Gigi en Zayn zijn vlak voor de kerstvakantie in december weer bij elkaar gekomen. Zayn nam de afgelopen maanden contact op met Gigi en zij geeft hem nu nog een kans. Ze heeft altijd van hem gehouden en de pauze tussen de twee was nodig. Zayn heeft gewerkt aan zijn muziek en zijn gezondheid waardoor hij zich momenteel op een goede en gezonde plek in zijn leven bevindt."

Gigi's en Zayn relatie

Fans begonnen te speculeren dat het duo weer bij elkaar zou zijn nadat Gigi een reeks foto's plaatste op de Instagram-stories, waarin het model een recept deelde van de moeder van Zayn. Gigi en Zayn begonnen in 2016 met daten, waarna ze na meer dan twee jaar samen te zijn geweest in 2018 besloten een punt achter hun relatie te zetten. Vervolgens kwam het koppel een korte tijd erna weer samen, voordat ze opnieuw uit elkaar gingen in het begin van 2019. Nu, ruim een jaar later, hebben Gigi en Zayn officieel weer een relatie, en wij hopen dat het gezegde driemaal scheepsrecht hier van toepassing zal zijn.

Celebrity Sightings In New York City - January 12, 2020
Gigi en Zayn zondag in New York
GothamGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs