NikkieTutorials onthult in een emotionele video: "Ik ben transgender"

"Ik werd gechanteerd"

nikkie de jager voor glamour
Klaas Jan Kliphuis

Nikkie de Jager - beter bekend als NikkieTutorials - deelde gisteren een bijzondere video op haar YouTube-kanaal. De bekende make-up artist onthult dat ze geboren is in het verkeerde lichaam. "Ik ben transgender," aldus Nikkie.

NikkieTutorials transgender

Nikkie vertelt dat ze zich eindelijk vrij genoeg voelt om dit nieuws met haar volgers te delen. Maar dat is niet de enige reden waarom ze nu voor een coming-out video kiest. "Ik werd gechanteerd. Ze wilden het feit dat ik transgender ben lekken aan de pers," vertelt ze. "Vandaag neem ik mijn eigen kracht terug."

"Ik wil het hebben over een deel van mezelf dat mij mij maakt," gaat de Nederlanse YouTuber verder. "Ik ben Nikkie. Ik ben mij. We hebben geen labels nodig. Als je dan toch een label op me wil plakken; ja, ik ben transgender."

Inspirerende boodschap

Met deze boodschap wil de make-up goeroe haar volgers een hart onder de riem steken. "Ik hoop dat ik kleine Nikkies over de hele wereld die onzeker zijn, zich niet op hun plek voelen, zich niet begrepen voelen, kan inspireren door nu ervoor uit te komen."

Nikkie vindt dat we het nieuwe jaar positief moeten beginnen - en daar zijn we het 100 procent mee eens. "Het is 2020 en het is hoog tijd dat we anderen proberen te begrijpen, accepteren, horen en respecteren. De tijd dat je van jezelf houdt en jezelf uit op de manier die jij wil, is nu hier."

I'm Coming Out video

Bekijk Nikkies video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs