Billie Eilish gaat de titelsong van de nieuwe Bond-film verzorgen

Daarmee is ze de jongste artiest om een Bond-theme op te nemen

Billie Eilish
Jesse Lizotte

De naam is Eilish – Billie Eilish, en ze is bij dezen de jongste artiest die ooit een titelsong voor een Bond-film heeft mogen schrijven en zingen. Voor de aankomende Bond-film No Time to Die, die op 2 april in première gaat, mogen Billie en haar broer Finneas de soundtrack opnemen. De film zal de laatste keer zijn dat Daniel Craig in de rol van de geheim agent kruipt.

Billie Eilish maakt song No Time To Die

Billie postte gisteravond al wat teasers op Instagram: foto's van Bond-girls Eva Green, Halle Berry en Lea Seydoux. Later volgde de aankondiging op Instagram: het 007-logo met een enthousiast bijschrift in caps lock, met veel emoji's. "JAMES BOND. EN IK ZING DE TITELSONG. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 WHAAT."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een enorme eer

Met het maken van de soundtrack van No Time To Die voegt Billie zich bij een indrukwekkende lijst artiesten. Onder meer Adele, Sam Smith, Madonna, and Paul McCartney maakten liedjes voor Bond-films. Van al die artiesten is Billie (18) veruit de jongste.

"Het voelt ongelooflijk om hier deel van uit te maken. Om de soundtrack te maken voor een film uit een legendarische serie is een enorme eer. James Bond is de coolste film-franchise die ooit heeft bestaan. Ik ben nog steeds in shock," laat Billie weten in een statement. Het nummer komt, net als de film, uit op 2 april. Wij schrijven 'm vast in de agenda.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs