Vanessa Hudgens en Austin Butler na negen jaar uit elkaar

De twee kennen elkaar al sinds 2005

Vanessa Hudgens en Austin Butler
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Na negen jaar (!) samen, is het volgens geruchten over en uit tussen Vanessa Hudgens en haar vriend Austin Butler. Us Weekly sprak een insider die claimt dat de relatie voorbij is, en de mensen in hun persoonlijke kringen er van op de hoogte zijn gesteld. Het stel werd ook al een tijd niet meer samen gespot.

Vanessa Hudgens en Austin Butler waren negen jaar samen

Vanessa en Austin kennen elkaar al sinds 2005 – dat was in de tijd dat Vanessa aan High School Musical werkte. Toen kreeg ze eerst een relatie met haar tegenspeler Zac Efron – ondertussen had ze Austin in de friendzone geparkeerd. Toen haar relatie met Zac in 2010 op de klippen liep, groeide haar vriendschap met Austin uit tot een romantische relatie. Sinds 2011 zijn de officieel een stelletje.

In een interview met Women's Health vertelde Vanessa in 2018 over haar relatie: "We respecteren, vertrouwen en bewonderen elkaar. Onze band is nu zo sterk omdat ik me sterk voel als onafhankelijke vrouw. Ik bouw altijd op mezelf, maar het is fijn om een beste vriend aan je zijde te hebben om alle overwinningen en tegenslagen mee te delen."

Nog geen bericht van Vanessa of Austin

De break-up is nog niet bevestigd of ontkend door Vanessa of Austin. Dat is ze ook goed recht, uiteindelijk is het hun leven en nemen we gossip altijd met een korrel zout. Het zijn ook maar mensen, en verwerken break-ups, breaks of relatiedipjes op hun eigen manier. Ondertussen kijken wij uit naar nieuwe projecten van Vanessa, zoals het vervolg op The Princess Switch, en Austins aankomende rol als Elvis in een door Baz Luhrmann geregisseerde biopic.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs