Noah Centineo en zijn vriendin Alexis Ren zijn Instagram official

"Hou van je, schatje."

Noah Centineo
Matt WinkelmeyerGetty Images

Sorry ladies, To All The Boys I've Loved Before-ster Noah Centineo is officieel bezet. We weten al een tijdje dat hij een relatie heeft met Instagram model Alexis Ren (sterker nog, ze blijken al bijna een jaar te daten). Inmiddels is het Instagram official. De 23-jarige deelt een foto waarop zijn vriendin hem likt (ja echt!).

Noah Centineo en Alexis Ren

Gisteren deelde Noah zijn eerste Instagram-foto met Alexis. "Mijn vader zegt dat ik eruit zie alsof ik gevochten heb met Conor McGregor en verloren heb," schrijft de acteur. "Ik zeg dat ten minste één iemand op deze foto prachtig is. Hou van je, schatje." Op de foto kijkt Noah glimlachend de camera in, terwijl Alexis speels zijn wang likt. "Ik hou van je en zie je snel," reageert de influencer onder Noah's post.

Wie is Alexis Ren?

Wie is Alexis Ren ook alweer? Het Instagram-model werd bekend toen ze de ultieme #couplegoals was met mede-Instaknapperd Jay Alvarrez. Samen waren ze (of zo leek het) altijd op reis om overal ter wereld onder watervallen te poseren. Een paar jaar geleden vertelde Alexis Ren nog alles over haar break-up met Jay Alvarrez.

Ze onthulde de echte reden achter de breuk. "Onze relatie was niet langer goed voor zijn bedrijf," vertelt ze spottend op Twitter. "Liefde maakt echt blind, maar ik kan niet ontkennen dat ik een tijdje het gevoel had dat er iets mis was." Wanneer een Twitteraar vraagt of de liefde tussen Alexis en Jay wel echt was, of dat ze het alleen voor de fame deden, reageert Alexis: "In het begin was het liefde, maar beroemd zijn verandert mensen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs