Selena Gomez heeft een nieuwe nektattoo

De ink heeft een belangrijke betekenis

"The Dead Don't Die" Photocall - The 72nd Annual Cannes Film Festival
Toni Anne BarsonGetty Images

Selena Gomez heeft een nieuwe tattoo aan haar collectie toegevoegd. Met sierlijke en verfijnde letters is het woord ‘Rare,’ gespeld op de zijkant van haar nek. Dat woord heeft een speciale betekenis voor Selena: het is de titel van haar nieuwste album, dat ze vorige week uitgebracht.

De betekenis achter Selena Gomez’ Rare nektattoo

Rare (wat zeldzaam, uitzonderlijk of apart betekent) heeft een speciale betekenis voor Selena – tijdens een bezoek aan iHeartRadio legde ze uit waarom: “Er ligt zoveel druk op deze wereld, iedereen moet er exact hetzelfde uitzien en dezelfde dingen doen, maar dat is helemaal niet waar,” vertelt Selena. “Het ging op een gegeven moment ook in mijn hoofd om, om dingen aan mijzelf te veranderen om in dat perfecte plaatje te passen,” aldus Selena.

“Met dit lied wil ik zeggen dat ik wéét dat ik niet perfect ben, maar dat ik ook weet dat ik iets speciaals verdien. Ik tolereer het niet langer om anders behandeld te worden,” vertelt de popster tijdens het interview met iHeartRadio.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Moeilijke periode Selena Gomez

Selena heeft de afgelopen jaren moeilijke momenten gehad, en die momenten verwerkt ze op haar album Rare. Zo heeft ze een zware niertransplantatie moeten ondergaan, kreeg ze te maken met body shaming, liep haar relatie met The Weeknd op de klippen en probeerde ze het tóch weer een keertje met Justin. In veel nummers heeft Selena het over de moeilijke tijd met betrekking tot Justin Bieber. Gelukkig heeft Selena deze tijd nu af weten te sluiten met een fire nieuw album en een mooie nieuwe tattoo. Onward!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs