Ashley Graham bevallen van haar eerste kind

Ze deelt het nieuws op Instagram

Ashley Graham
Dimitrios KambourisGetty Images

Goed nieuws voor supermodel Ashley Graham. De Amerikaanse is afgelopen weekend bevallen van haar eerste kindje. Ze deelt het nieuws maar haar volgers op Instagram.

Ashley Graham baby

De 32-jarige Ashley en haar man Justin Ervin (31) mochten afgelopen weekend hun eerste kindje verwelkomen. Het model onthulde gisteren op haar Instagram Story dat ze zaterdagavond een zoontje hebben gekregen. "Zaterdagavond om zes uur zijn onze levens veranderd, " aldus Ashley. "Bedankt allemaal, voor jullie liefde en steun in deze bijzondere tijd."

Naam kind

Ashley en Justin laten nog niets los over de naam van de kleine. Een paar maanden geleden liet het stel al weten dat ze een jongen verwachtten. Op een foto van de pasgeboren baby moeten we nog even wachten.

Ashley Graham Instagram
Instagram

Ashley Graham zwangerschapsshoot

Vorige maand poseerde Ashley Graham nog poedelnaakt voor een krachtige zwangerschapsshoot. In de reacties laten haar volgers massaal weten onder de indruk te zijn van de foto. "Wat een zelfvertrouwen, zo mooi" en "Jij bent echt een rolmodel voor jonge meiden en vrouwen in het algemeen", klinkt het in de reacties.

Ashley Graham naaktfoto zwanger

In augustus vorig jaar plaatste het model een soortgelijke foto op Instagram: De nog zwangere Ashley deelde een naaktfoto waarop haar striae duidelijk te zien was. "Prachtig toen, prachtig nu en prachtig in de toekomst," schrijft tv-persoonlijkheid Adrienne Eliza Houghton onder de foto. "Bedankt dat je zo echt bent in een neppe wereld," aldus een fan. "Je zorgt ervoor dat ik meer van mezelf ga houden," vertelt een ander.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs