Jennifer Lopez droeg 8 miljoen euro aan diamanten naar de SAG Awards

Da's niet mis

Jennifer Lopez
Amy Sussman/SHJ2019Getty Images

Zondag was heel Hollywood aanwezig tijdens de Screen Actors Guild Awards. Toch hebben we het maar over één ding: de hereniging van Brad Pitt en Jennifer Aniston. Maar zij zijn niet de enige celebrities die tijdens de SAG Awards opvielen. Laten we het even hebben over Jennifer Lopez, en haar outfit van ruim €8 miljoen.

Jennifer Lopez SAG Awards

Jennifer Lopez verscheen afgelopen zondag op de rode loper met peperdure juwelen. De sieraden die ze droeg zijn in totaal meer dan €8 miljoen waard. Volgens de nieuwssite Evening Standard leende luxejuwelier Harry Winston zijn sieraden uit aan de zangeres.

Jennifer Lopez sieraden

J.Lo mag dan geen SAG Award gewonnen hebben (ze was genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Hustlers), maar de actrice wint in ieder geval met haar outfit. Ze droeg een elegante zwarte jurk en ging voor een volledige uitrusting aan juwelen: Harry Winston leende haar een 73,55-karaats ketting, 13,77-karaats oorbellen, 35,42-karaats armbanden en twee diamanten ringen. Het resultaat mag er zijn:

Jennifer Lopez tijdens de SAG Awards
Leon BennettGetty Images
Jennifer Lopez tijdens de SAG Awards
Leon BennettGetty Images

SAG Awards

Acteurs die er wel met een SAG Awards vandoor gingen, zijn Jennifer Aniston en Brad Pitt. Jen kreeg de beste actrice in een dramaserie-award, dankzij haar rol in The Morning Show. Brad ging ervandoor met de prijs voor beste mannelijke bijrol vanwege zijn vertolking in Once Upon A Time... In Hollywood. De twee bekende exen feliciteerden elkaar uitgebreid backstage en lijken het nog steeds goed met elkaar te kunnen vinden. Iets wat de rest van de wereld niet ontgaan is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs