Chilling Adventures of Sabrina-sterren Ross Lynch en Jaz Sinclair hebben een relatie

Ze verschijnen samen op de rode loper

Ross Lynch en Jaz Sinclair
Pascal Le SegretainGetty Images

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 verschijnt morgen ein-de-lijk op Netflix. Maar voor het zover is, trakteren we jullie op een ander nieuwtje. We weten allemaal dat personages Harvey Kinkle en Rosalind Walker in de serie een setje zijn. Wat blijkt nu: de twee acteurs daten in real life ook!

Ross Lynch en Jaz Sinclair relatie

Fans speculeren al een tijdje dat Ross Lynch (Harvey in de serie) en Jaz Sinclair (die Roz speelt - om het lekker verwarrend te maken) een item zijn. Hoewel de geruchten al een jaar lang rondgaan, verschenen de twee acteurs afgelopen weekend voor het eerst samen in het openbaar. Ze liepen hand in hand op de rode loper van Paris Fashion Week tijdens de Balmain Menswear modeshow, om vervolgens arm in arm te poseren voor de camera's.

Ross Lynch en Jaz Sinclair
Jacopo RauleGetty Images

Chilling Adventures of Sabrina

We mogen dan weinig weten van de romance van Ros en Jaz, we krijgen in ieder geval genoeg te zien van Harvey en Roz' relatie. Seizoen 3 is morgen te bingen op Netflix, maar dat is nog niet alles: na seizoen 3 kunnen we al gauw een vierde seizoen verwachten. De makers lieten recent weten dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 er ook aankomt. Thank Satan!

CAOS seizoen 3

Benieuwd wat we kunnen verwachten van seizoen 3 van de serie? In dit artikel lees je alles over Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3: de releasedatum, trailer, cast en meer. In de officiële trailer zien we hoe Sabrina haar vriendje Nick probeert te redden, maar tegelijkertijd op nieuwe problemen stuit. Doordat de hel ontregeld is, zijn de andere werelden - de aarde, het vagevuur en de hemel - ook niet langer in balans. Raad eens wie er de troon van de hel moet beklimmen en alles en iedereen moet redden? Juist ja, Sabrina.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs