Channing Tatum en Jessie J zijn weer terug bij elkaar

Daar gaat onze kans

Channing Tatum en Jessie J
Getty Images

Channing Tatum werd in december nog op een dating-app gesignaleerd, maar het lijkt er nu op dat hij de Raya app alweer van zijn telefoon gekukeld heeft. De bekende acteur is weer terug bij zijn ex-vriendin Jessie J. Dat meldt E! News.

Channing Tatum en Jessie J relatie

Een maand geleden werd bekend dat Channing Tatum en Jessie J uit elkaar zijn. Nu blijkt hun break-up van korte duur te zijn geweest. Een bron vertelt aan E! News dat de twee "weer helemaal back together" zijn. "Ze hebben een paar weken apart doorgebracht, maar hebben toen besloten dat ze toch wel veel voor elkaar betekenen," aldus een bekende van de celebs. Dit komt overeen met het statement van een andere bron, die Channing en Jessie afgelopen week met z'n tweeën zag shoppen.

Channing Tatum Jessie J relatie

Jessie J en Channing werden voor het eerst samen gespot in oktober 2018. Ze bleven in eerste instantie uit de spotlights. Pas in maart dit jaar kregen we eindelijk fotobewijs van Channing en Jessie samen. Daarna verschenen er regelmatig lieve Instagram-berichten van de één over de ander. Toen Channing Tatum een lieve post voor Jessie's verjaardag deelde, bijvoorbeeld. En weet je nog die keer dat Channing poedelnaakt op Instagram verscheen, nadat hij een weddenschap (iets met een potje Jenga) van zijn vriendin had verloren? Nu de twee weer bij elkaar zijn, kijken we uit naar nieuwe geinige Instagramposts van het koppel.

Channing Tatum en Jenna Dewan

Channing was tot april 2018 samen met zijn ex-vrouw Jenna Dewan. De twee acteurs (die een koppel in Step Up speelden en daarna in real life een stel werden) hebben een dochter genaamd Everly (6 jaar).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs