Monica Geuze maakt korte metten met volgers die er na Instagramfoto op los speculeren

Op de Instagram Stories van Monica was deze week een man te zien. Tot zover het mysterie.

Monica Geuze
Glamour NL - Marc de Groot

Monica Geuze vertoeft momenteel op Bali, en daar mogen haar Instagramvolgers deels van meegenieten. Maar meegenieten, daar blijft het niet bij, want een van Monica's laatste vakantiefoto's op Instagram Stories was voor velen volgers ook voer voor de nodige speculaties.

Nieuwe vriend Monica Geuze?

Op het betreffende kiekje zagen we het dochtertje van Monica, Zara-Lizzy, op de zwembadrand zitten met een man, die overduidelijk niet haar vader Lars was. Je begrijpt: dan rusten sommige fans niet voordat ze weten wie de beste man dan wél is. Dat moest de nieuwe vriend van Monica wel zijn, zouden volgers hebben geconcludeerd, blijkt nu uit een nieuwe Instagrampost van Monica. Daarin helpt ze alle geruchten in één klap de wereld uit en maakt ze korte metten met de volgers die het niet konden laten de geruchten te verspreiden.

Korte metten met sensatiezoekers

"Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikers", begint Monica het bijschrift onder een foto van haar en dezelfde man die op de foto in haar Instagram Stories te zien was. "Dit is Barry, en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend. Dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst. Kusjes."

Tien punten voor Monica.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze vrijgezel

Monica Geuze is sinds november weer vrijgezel. Na een relatie van drie jaar zetten zij en Lars Veldwijk, met wie Monica in 2018 dochtertje Zara-Lizzy kreeg, een punt achter hun relatie. Een maand later, in december, lichtte Monica de breuk met Lars in een vlog toe. "Het doet me verdriet dat de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen, omdat er natuurlijk een kind in het spel is", liet de vlogger onder meer weten. "Maar ik weet zeker met mijn hoofd en hart dat dit een betere situatie is op deze manier."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs