Channing Tatum en Jessie J weer samen op de rode loper (en de liefde spat er vanaf)

De twee zijn weer een stel, en iedereen mag het weten

Channing Tatum en Jessie J
(C)Kevin MazurGetty Images

We kunnen inmiddels een boek schrijven over het liefdesleven van Channing Tatum, maar in een notendop kunnen we wel stellen dat de beste man weer gelukkig is in de liefde. En dat met niemand minder dan zijn ex Jessie J. De twee verschenen dit weekend zelfs weer voor het eerst sinds hun break-up aan elkaars zijde, op de rode loper.

Channing Tatum en Jessie J

Tijdens het evenement MusiCares Person Of The Year in Los Angeles betrad het stel arm in arm de rode – of in dit geval eigenlijk paarse – loper. Op foto's die van de avond zijn verschenen, is overduidelijk te zien hoe de liefde er weer vanaf spat. Fun fact: naast dat het de eerste keer is dat de twee sinds hun break weer samen in het openbaar verschijnen, is het ook hun eerste rode loper-verschijning ooit. Ook voor hun split betraden de twee nog nooit eerder samen de rode loper, en dus zou je bijna zeggen dat ze er een boodschap mee de wereld in willen slingeren: de twee zijn weer een stel, en iedereen mag het weten.

Samen over de rode loper

Jessie J trok voor het evenement zo ongeveer haar blootste jurk uit de kast: een zilveren exemplaar van Fannie Schiavoni. Die look combineerde ze met Giuseppe Zanotti's en een clutch van Jimmy Choo. Maar haar voornaamste accessoire was natuurlijk Channing, in een zwart pak van EIDOS.

Channing Tatum en Jessie J
Steve GranitzGetty Images
Channing Tatum en Jessie J
(C)Kevin MazurGetty Images

Liefdesleven Channing Tatum

Voor wie even kwijt is hoe het allemaal precies zit met het liefdesleven van Channing Tatum, volgt hier een eh... 'kleine' samenvatting. De acteur was tot april 2018 getrouwd met Jenna Dewan, met wie hij ook dochtertje Everly (inmiddels zes jaar) kreeg. Maar de acteur was niet lang alleen; zo'n halfjaar later werd Channing voor het eerst gespot met Jessie J. Ze slaagden erin hun relatie buiten de spotlights te houden, want pas in maart 2019 – weer een halfjaar later, dus – werd hun relatie pas echt bevestigd.

De romance was echter maar van korte duur, want in december 2019 – of zelfs al een maandje eerder, zouden anonieme bronnen stellen – zetten de twee alweer een punt achter hun relatie. Diezelfde maand stond de wereld even op z'n kop toen Channing op de datingapp Raya werd gesignaleerd. De acteur leek dus zelfs alweer op zoek te zijn naar een nieuwe liefde. Tot grote teleurstelling van velen lijkt het erop dat hij dat datingaccount echter in een opwelling aanmaakte, want deze week werd bekend dat de acteur dus weer terug is bij Jessie J. En verliefder dan ooit, zo lijken we te kunnen opmaken van de bovenstaande foto's.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs