Rapper Boef en Selma Omari zijn uit elkaar

Ze verbreken hun verloving

selma omari voor glamour
Annemarie Kuus

Vorig jaar liet rapper Boef nog weten dat hij en Selma Omari verloofd waren. Inmiddels is de bruiloft van de baan. Shownieuws laat weten dat de rapper en de YouTuber officieel uit elkaar zijn.

Boef en Selma Omari uit elkaar

Eerder liet Selma al op Instagram weten dat ze niet langer samen is met Sofiane Boussaadia, zoals de rapper echt heet. "Sinds iedereen het zich afvraagt: Ik ben inderdaad vrijgezel," schreef de 26-jarige. De Instagram Story - die te zien is op Shownieuws - is inmiddels verwijderd. Het management van Boef bevestigt nu aan de nieuwssite dat de relatie tussen de twee BN'ers inderdaad voorbij is.

Artikel gaat onder de video verder.

Deze celebrities verbraken onlangs óók hun relatie

Er gingen al langer geruchten rond over de break-up. Op de Instagrampagina's van Selma en Boef zijn al een tijdje geen gezamenlijke foto's meer te bespeuren. Boef plaatste op zijn Insta Story de tekst "money laat je never in de steek," wat fans zagen als een bevestiging dat hij en Selma geen setje meer zijn.

Boef en Selma Omari verloofd

In september 2019 liet Boef nog aan zijn volgers weten verloofd te zijn met Selma Omari. Hij deelde een foto op Instagram en schreef als caption: "Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig. Zij is de mijne. Wij zijn officieel verloofd." Helaas gaat die bruiloft er niet meer komen. Over de reden van de breuk laten Selma en Boef beiden niets los.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs