Zac Efron heeft een relatie met Halston Sage

Zijn romance met Sarah Bro was van korte duur

Zac Efron
Rich PolkGetty Images

Als je opgegroeid bent in het High School Musical-tijdperk, dan moet deze gedachte bij je zijn opgekomen op het moment dat Vanessa Hudgens en Austin Butler na 9 jaar uit elkaar gingen: betekent dit dat Vanessa Hudgens en Zac Efron weer een stel worden? Het antwoord is: nee, helaas niet. Of in ieder geval niet op dit moment.

Hoewel Zac Efron een paar maanden geleden nog aan het daten was met professionele zwemmer Sarah Bro, was de acteur sinds kort weer single. Zijn vrijgezellenbestaan duurde niet lang; volgens US Weekly heeft Zac een nieuwe liefde. Hij zou een relatie hebben met de Amerikaanse actrice Halston Sage.

Zac Efron en Halston Sage

US Weekly laat weten dat Zac en Halston officieel een setje zijn. "Ze zitten in een serieuze relatie en zijn verliefd," vertelt een bron aan de nieuwssite. De twee celebs zouden zelfs samen kerstmis en nieuw jaar gevierd hebben in Santa Barbara. Zac en Halston ontmoetten elkaar vermoedelijk op de set van Bad Neighbours, waarin Zac Efron de hoofdrol had en Halston Sage een kleine rol speelde. Mocht je de actrice niet kennen, zo ziet ze eruit:

Halston Sage
Jason MerrittGetty Images

Zac Efron films

Over films waarin onze favoriete High School Musical-ster te zien is gesproken. Word on the street is dat Zac Efron de nieuwe Jack Sparrow wordt in de Pirates of the Caribbean-films. Eind vorig jaar werd bekend dat de zesde film uit de Pirates-reeks onderweg is, maar dat Johnny Depp niet langer de rol van Jack Sparrow speelt. De nieuwe film zou terug in de tijd gaan en de piraat in zijn jonge jaren volgen. En wie is er geschikter voor de rol dan de 32-jarige Zac Efron?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs