Harry Styles springt onverwacht bij Lizzo op het podium en needless to say: dat wil je zien

De beelden zijn alles wat je nodig hebt vandaag

Harry Styles en Lizzo
(C)Kevin MazurGetty Images

Lizzo live zien optreden is al een droom die uitkomt, maar dan ook nog worden verrast met een surprise-optreden van Harry Styles is unreal. Toch overkwam het gisteren concertgangers van Lizzo's pre-Super Bowl show.

Verrassingsoptreden Harry Styles

Op de beelden zien we hoe Lizzo voordat ze haar hit Juice inzet een speciale gast aankondigt, die niemand minder dan Harry Styles blijkt te zijn. Genoeg reden voor het publiek om compleet uit hun dak te gaan, vooral wanneer de twee ook nog hun dansmoves in de strijd gooien.

Harry Styles en Lizzo

Het verrassingsoptreden van Harry Styles tijdens het concert van Lizzo komt voor fans toch ook weer niet totáál uit de lucht vallen. Zo maakt de zanger er geen geheim van dat-ie best wel fan is van de zangeres. "Ze is een van de meest veelbelovende artiesten op dit moment", zei Harry onlangs nog. "Ze is precies wat je wil dat een artiest is, en daarmee bedoel ik: zichzelf." Die uitspraak ging ook Lizzo niet onopgemerkt voorbij. Zo deelde ze op Twitter de video waarin Harry de lieve woorden over de zangeres zegt, met de caption "smelt" erbij. Wij voelen hier een samenwerking aankomen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs