Jennifer Lopez' dochter trad met haar moeder op tijdens de Super Bowl

De 11-jarige stal de show

Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show
Jeff KravitzGetty Images

Heel Amerika stond gisteren op z'n kop vanwege de 54ste editie van de Super Bowl. Dit jaar traden Jennifer Lopez en Shakira op tijdens de welbekende halftime show. Hun performance is hét gesprek van de dag, onder andere omdat J.Lo's 11-jarige dochter ook op het podium stond.

Dochter Jennifer Lopez Super Bowl

Vlak nadat de 50-jarige Jennifer Lopez haar nummer On The Floor zong, verscheen er een kinderkoortje op het podium in Miami. Als leadzangeres van het koor zien we Emme Muñiz, de 11-jarige dochter van J.Lo. Ze zingt een deel van haar moeders hit Let's Get Loud, terwijl Shakira haar begeleidt op de drums.

Jennifer Lopez en Emme Muniz

Even later voegde J.Lo zich bij haar dochter, waarna ze het publiek trakteerden op een medley. Één van de liedjes die ze zongen is Born In The USA, terwijl ze voor de vlag van Puerto Rico (het geboorteland van Jennifer's ouders) stonden. Door Emme op het podium uit te nodigen, schrijft Jennifer geschiedenis. Haar dochter is de jongste zangeres die ooit tijdens de halftime show van de Super Bowl mocht optreden.

Jennifer Lopez en Shakira optreden Super Bowl

Emme's verschijning was niet het enige memorabele van de halftime show. Het internet heeft het vooral over Shakira's strijdkreet ("oeloeloeloeloe"), J.Lo's paaldanskunsten en het feit dat de 50-jarige Jennifer en de 43-jarige Shakira tegelijkertijd kunnen dansen en zingen zonder buiten adem te raken. Benieuwd naar het hele optreden van Shakira, Jennifer Lopez en Emme Muñiz? Bekijk de halftime show hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs