Selena Gomez komt met eigen beauty-merk: dit is alles wat je moet weten

Rare Beauty wordt in de zomer gelanceerd

Selena Gomez
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Gisteravond kondigde Selena Gomez via Instagram aan dat ze met een eigen make-up merk komt: Rare Beauty. Ze zegt meer dan twee jaar aan het project te hebben gewerkt, en dat ze het nu eindelijk mag delen. De gedachte achter het merk ligt in lijn met Selena's nieuwe album Rare: "Het draait er niet om hoe anderen je zien. Het draait erom hoe jij jezelf ziet," zegt ze over de filosofie achter het merk. "Ik probeer niet meer perfect te zijn. Ik wil gewoon mezelf zijn."

Uit welke producten gaat Rare Beauty bestaan?

Uit de video wordt dat nog niet heel duidelijk. In de video zien we echter enkele prachtige lipkleuren, en spotten we beautyblenders, mascara, vloeibare highlighter, lipgloss, concealer en zien we Selena een mintgroene oogschaduw testen op haar hand. Of de lijn naast make-up ook skin care producten bevat is nog niet bekend. We vermoeden dat we nog een poosje moeten wachten tot we de producten te zien krijgen, want Selena zegt: "Er is nog veel, veel meer wat ik met jullie wil delen, maar dat zullen jullie in de komende maanden te zien krijgen."

Wanneer en waar is Rare Beauty te koop?

Selena kondigt aan dat haar beauty-lijn in de zomer van 2020 zal lanceren in Noord-Amerika, waar de producten exclusief bij Sephora te koop zullen zijn. Of Rare Beauty op den duur ook naar Nederland of de Europese vestigingen van Sephora zal komen, moeten we nog even afwachten. Wellicht is dat één van Selena's grote aankondigingen. Tot het in Nederland te koop is zullen we vooral al onze vriendinnen die naar Amerika op reis gaan vragen flink in te slaan bij Sephora.

Wij zijn ontzettend benieuwd wat Selena's lijn ons gaat brengen. Bekijk de teaser hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs