Zien: de prachtige nieuwe portretfoto's van het koningspaar

Ze zien er weer beeldig uit

Suit, Photograph, Formal wear, Tuxedo, White-collar worker, Businessperson, Official, Event, Photography, Gesture,
© RVD - Martijn Beekman

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft nieuwe portretfoto's vrijgegeven van ons koningspaar, iets wat niet regelmatig gebeurd. De foto’s van koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn genomen in het Koninklijk Paleis Amsterdam, het paleis waar tentoonstellingen georganiseerd worden en waar de koninklijke familie gasten ontvangt. Op de foto is niet veel te zien van het paleis, maar alleen al door de zware gordijnen en gouden details aan de muren straalt de omgeving status en luxe uit. De donkerblauwe kleur van de gordijnen staat perfect bij het donkerblauwe pak van Koning Wim-Lex en de jurk van Máxima.

Kleding koningin Màxima en koning Wim-Lex

De blauwe barokjurk die Máxima draagt op de foto is van één van haar favoriete modehuizen: Natan Couture. Koning Willem-Alexander draagt een bijpassend donkerblauw pak met een rode stropdas. De foto’s zijn vermoedelijk genomen tijdens de nieuwjaarsreceptie van veertien januari en laten we eerlijk zijn: ze staan er beeldig op. De baard van de koning is nogsteeds onderdeel van zijn nieuwe image and we (still) love it.

Hair, Face, Beauty, Head, Yellow, Blond, Fashion, Eye, Photography, Long hair,
© RVD - Martijn Beekman
Suit, Photograph, Formal wear, Tuxedo, White-collar worker, Businessperson, Official, Event, Photography, Gesture,
© RVD - Martijn Beekman

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs