Jessica Simpson: "Ik wees de hoofdrol in The Notebook af"

De film had er bijna héél anders uitgezien

Jessica Simpson en Nick Lachey
Scott GriesGetty Images

Met het oog op het feit dat ze dacht dat buffalo wings deel van een buffel waren, zou je kunnen zeggen dat het een wonder is: Jessica Simpson heeft een boek geschreven. En dat boek staat vol met juicy verhalen. Zo claimt de actrice dat The Notebook er bijna heel anders uit had gezien: zij zou namelijk de rol van Rachel McAdams in The Notebook hebben afgewezen.

Jessica Simpson in The Notebook

Ze komt uit bij de anekdote nadat ze vertelt over het moment dat haar scheiding van Nick Lachey bekend werd gemaakt. "Ons statement werd eruit gestuurd terwijl ik in een vliegtuig zat. Niemand in het vliegtuig wist wat er aan de hand was, behalve dat ze mij hysterisch zagen huilen," schrijft ze. "Toen werd er aangekondigd dat er een film gedraaid zou worden: The Notebook! De meest romantische film op aarde, en ik ging weg bij Nick."

Verliefd op Ryan Gosling

"Ik wist precies waar de film over zou gaan, want ik had het script gelezen. Ik heb de rol echter afgewezen, omdat er een seksscène inzat die ze er niet uit wilden halen," aldus Jessica. "En het zou ook nog met Ryan Gosling zijn!"

Jessica noemt Ryan al eerder in het boek: ze schrijft dat ze hem ontmoette toen ze twaalf was, bij een auditie voor The Mickey Mouse Club: "Hij was mijn eerste echte crush."

"Ik was op slag verliefd," schrijft Simpson over Ryan Gosling. "Voordat iemand wist hoe hot Ryan Gosling zou worden, had ik hem al in mijn vizier."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs