Sofia Richie heeft Kourtney Kardashian ontvolgd op Instagram

Ook maakte ze bekend niet terug te keren in Keeping Up With The Kardashians

Scott Disick en Sofia Richie
Joe ScarniciGetty Images

Even een korte opfrisser: Kourtney Kardashian (40) en Scott Disick (36) hebben samen drie kinderen: Mason (10), Penelope (7) en Reign (5). Inmiddels is het stel uit elkaar en heeft Scott al drie jaar een relatie met Sofia Richie (21), die pas 18 was toen ze een relatie kregen. We kunnen ons voorstellen dat dit een ontzettend ingewikkelde gezinsconstructie is, maar er wordt beweerd dat de hele club one big happy family is. Nu lijkt het toch weer te rommelen in huize Kardashian-Disick-Richie. Sofia Richie heeft Kourtney ontvolgd op Instagram én maakt bekend niet meer te zien te zijn in Keeping Up With The Kardashians.

Wat is de relatie tussen Sofia Richie en Kourtney Kardashian?

Ogenschijnlijk onbelangrijk, maar wel een opvallende move voor een familie waarin Instagram zó belangrijk is. Nóg opvallender omdat Sofia in september aandacht kreeg voor het feit dat ze de ex van haar vriend was gaan volgen – celebs van dit kaliber weten maar al te goed dat elke actie op Instagram door miljoenen in de smiezen wordt gehouden. Kourtney heeft Sofia echter nooit terug gevolgd – wellicht dat dat de reden is dat Sofia uiteindelijk op weer op de ontvolg-knop heeft gedrukt, maar wellicht is er meer aan de hand.

Sofia keert niet terug in KUWTK

Deze aanwijzing op drama komt tegelijk met een andere aanwijzing dat er wellicht iets gaande is tussen Kourtney en Sofia. Toen Entertainment Tonight aan Sofia vroeg of ze nog te zien zou zijn in Keeping Up With The Kardashians antwoordde ze met stellige 'nee' en een ongemakkelijke denkpauze. "Omdat ik wil gaan acteren!" klinkt het antwoord uiteindelijk.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs