Tony Junior vertelt voor het eerst over zijn breuk met Maan

De exen brengen samen het nummer '7 Maanden' uit

Tony Junior en Maan
Instagram

Rondom de kerstdagen maakten Tony Junior en Maan bekend na tweeënhalf jaar een punt achter hun relatie te zetten. In een nieuwe video van 538 vertelt Tony hoe het nu met hem gaat. Hij wordt in de video '538 Release Reacties' gevraagd te reageren op het nieuwe nummer 7 Maanden dat hij met Maan uit heeft gebracht. Je zou denken dat dat awkward is, maar dat valt reuze mee.

Maan en Tony Junior's 7 Maanden

Tony vertelt dat mensen tijdens hun hele relatie vroegen of ze samen een plaat zouden willen maken. Op een avond waren ze in de studio en daagde Maan haar vriend uit om een nummer te schrijven. Ze vond zijn opzetje te gek, en ze gingen er samen mee aan de haal. Nu is de plaat eindelijk uit, nadat de twee uit elkaar zijn. "Het is zo raar, want die plaat is gewoon een paar maanden geleden afgemaakt en toen waren we gewoon nog samen. Het lijkt wel alsof het bedacht is. Ja, het is gewoon echt. Dit is er gebeurd, die plaat stond op haar album en is nu uitgekomen en dat krijgt nu super veel aandacht," vertelt Tony. "Maar goed – we zijn helemaal chill samen en trots op deze plaat." Het nummer gaat over de eerste zeven maanden van hun verkering, waarin ze alles nog geheim probeerden te houden. Ze kenden elkaar nog niet, en wilden weg van de media uitzoeken of ze een relatie wilden.

Hoe gaat het met Maan en Tony na de breuk?

Dan wordt Tony gevraagd hoe het nu met hem gaat. Hij reageert opgewekt: "Goed! Het gaat met mij super goed. Oprecht goed. Uit elkaar is natuurlijk altijd moeilijk, maar ik heb in mijn leven best wel wat ervaring opgedaan zodat ik dingen heel snel een plek kan geven en heel hard voor mezelf kan zijn. Dit is helemaal niet pijnlijk. Ja, tuurlijk verlies je een labeltje van ‘verkering’, ‘relatie’, maar we zijn gewoon nog helemaal chill. Ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt.”

Nog steeds beste vrienden

Tony zegt dat hij en Maan nog steeds heel close zijn, en dat mensen dat niet altijd begrijpen: "Mensen snappen het zelfs niet – als ik een foto van Maan nog like, of dat ik haar volg. Mensen denken dat als je uit elkaar bent, dan moet je kut doen en elkaar moet ontvolgen en blokkeren. Nee, we zijn gewoon nog steeds beste vrienden. Dat is gewoon zo. We zijn superblij met die tweeënhalf jaar. We hebben fucking veel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn trots op elkaar. En nog steeds. Dat verandert niet.”

Denkt Tony dat hij en Maan ooit weer aan een relatie zouden beginnen? "Dat weet je nooit. Misschien kom ik morgen wel Meghan Markle tegen en wordt zij mijn nieuwe vriendin. Ja, dat weet je allemaal niet. We zien het wel." Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs