De hoogtepunten van de Oscars 2020 op een rij

Van Timothée Chalamets photobomb tot Eminems verrassingsoptreden

Timothée Chalamet en Margot Robbie tijdens Oscars 2020
Rick RowellGetty Images

De Oscars 2020 zijn een feit. Vannacht verzamelden alle grote namen uit de filmindustrie zich tijdens de 92e Academy Awards. Celebrities bestormden de rode loper in de mooiste outfits, er waren memorabele optredens én de felbegeerde awards werden natuurlijk weer uitgereikt. Benieuwd naar de hoogtepunten van de avond? We zetten alles wat je moet weten op een rij.

Natalie Portmans jurk

Één van de beste rode loper outfits van de Oscars is die van Natalie Portman. Ze droeg een jurk en cape van Dior en maakt een belangrijk feministisch statement: op de zwarte cape staan de namen van alle vrouwelijke regisseurs die níet genomineerd zijn tijdens de awardshow. Ze haalt hiermee uit naar de keuze van de awardshow om (voor het zoveelste jaar) geen enkele vrouw te nomineren voor 'beste regisseur'.

Brad Pitt wint een Oscar

Brad Pitt kan in de categorie 'steengoede acteurs die ieder jaar nét misgrijpen bij de Oscars (je weet wel, die categorie waar Leonardo DiCaprio in 2016 eindelijk uit mocht). Dit jaar won Brad zijn eerste Oscar voor zijn acteerwerk. Hij kreeg de award voor 'beste mannelijke bijrol' in de film Once Upon a Time in Hollywood.

Timothée Chalamets photobomb bij Margot Robbie

Timothée Chalamet is wat ons betreft al een winnaar vanwege zijn out of the box outfitkeuze. In plaats van een basic zwarte smoking ging hij voor een opvallend pak van Prada met een rits. Maar zijn beste moment van de avond was misschien wel toen hij Margot Robbie photobombede op de rode loper. De actrice stond braaf te poseren, toen de 24-jarige acteur lachend achter haar kwam staan. Haar reactie is priceless:

Timothée Chalamet en Margot Robbie tijdens Oscars 2020
Kevin MazurGetty Images

Eminem gaf optreden

In 2003 won Eminem de Oscar voor 'beste originele nummer' met zijn hit Lose Yourself. Hij was echter niet aanwezig om zijn Oscar op te halen. Nu, 18 jaar later, maakt hij eindelijk een verschijning tijdens de Oscars: hij verzorgt een verrassingsoptreden met datzelfde nummer uit de film 8 Mile. Op Twitter schrijft hij: "Kijk, als je het nog eens mag overdoen, een nieuwe kans krijgt... Bedankt dat ik er mocht zijn Academy Awards. Sorry dat het 18 jaar duurde." Bekijk Eminems optreden hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs