Penn Badgley en Domino Kirke krijgen hun eerste kindje samen

Domino Kirke maakt het nieuws bekend op Instagram

Penn Badgley en Domino Kirke
Sylvain GabouryGetty Images

Joe Goldberg mag dan minder geluk hebben in de liefde (weet je nog wat er met Beck gebeurde? En met Love?), You-acteur Penn Badgley (33) moet momenteel in de wolken zijn. Zijn vrouw, Domino Kirke (36) is zwanger. Dat maakte ze gisteren bekend op Instagram.

Penn Badgley wordt vader

Dit is het eerste kind voor Penn Badgley, die eerder de rol van Dan Humphrey speelde in Gossip Girl. Domino heeft wel al een kind uit een eerder huwelijk; de 10-jarige Cassius, die ze kreeg met haar ex Morgan O'Kane. Penn en Domino trouwden in 2017. Tussen toen en nu blijkt het stel een moeilijke periode te hebben gehad. Ze hadden allebei een kinderwens, maar Domino kreeg twee keer een miskraam.

"Hier gaan we weer... Zwanger zijn na verlies is iets heel anders. Na twee miskramen achter elkaar dachten we dat het niet meer zou lukken. Ik vertrouwde niet meer op mijn lijf en begon te accepteren dat het klaar was," vertelt Domino op Instagram bij een foto van haar zwangere buik. "Je leert ons nu al hoe we van iedere dag moeten genieten, kleintje. Dankjewel daarvoor." Ze blikt ook nog terug op haar vorige zwangerschap. "Toen ik op mijn 25e in verwachting was, wist ik niets," aldus Domino, die inmiddels verloskundige is. "Nu ik tien jaar ervaring heb, koester ik de geboortegemeenschap en de kennis die ik heb."

Penn Badgley vrouw

Penn en Domino leerden elkaar in 2014 kennen. Toen ze drie jaar een relatie hadden, besloten ze te trouwen in New York. Ze houden hun leven samen zo veel mogelijk uit de schijnwerpers - zoals Penn ook al deed met zijn ex Blake Lively. Af en toe zien we een lieve foto op Instagram, maar op de rode loper verschijnen ze bijna nooit met z'n tweeën.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs