Kylie Jenner en Travis Scott 'verliefder dan ooit' op Oscars-feestje

Het lijkt erop dat Stormi's ouders weer bij elkaar zijn.

Kylie Jenner en Travis Scott
Tommaso BoddiGetty Images

In oktober werd bekend dat Kylie Jenner en Travis Scott na drie jaar hadden besloten om uit elkaar te gaan. Volgens bezoekers van de Vanity Fair-afterparty van de Oscars zijn de twee weer bij elkaar, en verliefder dan ooit.

Een bron vertelt aan Entertainment Tonight: "Ze waren samen op het Vanity Fair-feest, waar ze ook tijd doorbrachten met Jenner's familie. Kylie en Travis zijn dol op elkaar en zijn erg verliefd, maar soms is het moeilijk om op zo'n jonge leeftijd de juiste beslissingen te maken," aldus de bron, die ook op het feest aanwezig was.

Beter dan ooit

Volgens de insider heeft de break goed uitgepakt voor het koppel: "Ze moesten even afstand van elkaar nemen en opnieuw evalueren of dit de juiste keuze is, maar sindsdien gaat het beter dan ooit."

Het stel, dat samen het 2-jarige dochtertje Stormi heeft, heeft zelf weinig losgelaten over hun relatiestatus. In oktober reageerde Kylie op het nieuws van hun break-up: "Travis en ik hebben goed contact en willen ons vooral focussen op Stormi. Onze vriendschap en onze dochter zijn nu onze prioriteiten."

Samen voor Stormi

Sinds de break horen we vooral veel nieuws over hoe goed de band tussen de realityster en de rapper is gebleven. De twee brachten de feestdagen samen door met hun dochtertje, en vierden onlangs Stormi's tweede verjaardag met een eigen pretpark, Stormi World. Ter ere van Stormi's verjaardag postte Kylie een serie foto's en video's op Instagram, waaronder een video waarop zij en Travis matchende tattoo's nemen van Stormi's naam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs