De 18-jarige dochter van Dwayne 'The Rock' Johnson wordt ook worstelaar

Simone's vader, grootvader én overgrootvader waren legendarische worstelaars

Simone Johnson en Dwayne Johnson
Donato SardellaGetty Images

Hij is nu één van de best betaalde sterren in Hollywood, maar je zou bijna vergeten dat Dwayne 'The Rock' Johnson zijn carrière begon als worstelaar bij WWE. Nu heeft zijn 18-jarige dochter Simone Johnson ook een contract getekend bij World Wrestling Entertainment, en is inmiddels begonnen met trainen in Florida.

The Rock's dochter Simone Johnson tekent bij WWE

"Dit betekent ontzettend veel voor me," zegt Simone in een statement. "De band die mijn familie met worstelen heeft is zo speciaal voor me, en ik ben ontzettend dankbaar voor deze kans. Niet alleen omdat ik mag gaan worstelen, maar omdat ik de familietraditie voort mag zetten." Niet alleen haar vader is een legendarische worstelaar, ook haar opa, Rocky Johnson én haar overgrootvader 'High Chief' Peter Maivia, maken deel uit van de Wrestling Hall of Fame.

Wie is Simone Johson?

Simone Johnson is de oudste dochter van Dwayne Johnson en zijn ex Dany Garcia. The Rock sprak al eerder uit dat zijn dochter ervan droomde om ook te tekenen bij WWE. "Simone werkt zo hard, ze is al hard aan het trainen. Ze wil ook WWE Wrestler worden," vertelde hij in een interview met Good Morning America in 2018.

Wat hij daar als vader van vindt? "Ik vind het en topidee. We hebben het erover gehad toen ze met me mee was naar Hong Kong en Beijing. Ik zei, 'Schat, wat je passie ook is, ik zal je erin steunen.' Ik heb zelf altijd ontzettend veel plezier gehaald uit worstelen, dus ja: kom maar op. Ze wordt kampioen."

Op Instagram postte hij de onderstaande hartverwarmende foto:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Simone's aankondiging komt slechts een paar weken nadat haar opa, Rocky, overleed aan een hartaanval. Afgelopen vrijdag gaf Dwayne een emotionele speech op zijn begrafenis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs