Ashley Graham open over echte gevolgen van bevalling: "Ik moet zelf een luier aan"

BRAVO!

Ashley Graham tijdens CFDA Fashion Awards 2016
Jamie McCarthyGetty Images

Als je Ashley Graham op Instagram volgt, weet je dat het topmodel as real as it gets is. Tijdens haar zwangerschap deelde ze een krachtige naaktfoto met striae. Inmiddels is Ashley Graham bevallen van een zoon. Dat de eerste maanden na de bevalling niet alleen over schattige baby's en perfecte Instagramfoto's gaan, maakt de 32-jarige duidelijk op social media. Ze deelt een prachtfoto en snijdt daarbij een belangrijk onderwerp aan.

Ashley Graham wegwerpondergoed

Als we het over 'het wonder dat geboorte heet' hebben, wordt er weinig gesproken over de impact die bevallen op je lichaam kan hebben. En dan al helemaal niet over de minder 'mooie' dingen. Hoog tijd om het daar over te hebben, vindt Ashley Graham. Ze poseert voor de camera met wegwerpondergoed aan en wat okselhaar dat ze heeft laten staan.

Ashley Graham over incontinentie na bevalling

"Hand omhoog als je niet wist dat je je eigen luiers ook moest vervangen," schrijft Ashley, verwijzend naar incontinentie na de bevalling. "Na al die jaren in de mode, had ik nooit gedacht dat wegwerpondergoed mijn favoriete kledingstuk zou zijn, maar dat is nu wel het geval! Niemand praat over het herstel en de genezing (ja, ook de rommelige delen) waar nieuwe moeders doorheen moeten. Ik wilde jullie laten zien dat het leven niet altijd over rozen gaat. Het is zwaar."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Taboe bevalling doorbreken

Ashley bereikt precies wat ze wilde: onder haar Instagrampost beginnen haar volgers een gesprek over de echte gevolgen van bevallen. "Kunnen we het allemaal erover eens zijn dat de eerste keer poepen na de bevalling het ergste is aan een kind krijgen?", reageert iemand. "Houd die luiers maar. Je gaat de rest van je leven jezelf onderplassen," zegt een ander, met "#momproblems." Een andere vrouw is open over haar postnatale ervaring: "Ik dacht dat ik de enige was die haar okselhaar liet staan. Ik kon twee weken lang niet eens bewegen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs