Niall Horan: "Het zou dom zijn als One Direction niet meer bij elkaar komt"

"We hebben allemaal aangegeven dat we het willen doen"

Niall Horan
Neil MockfordGetty Images

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat One Direction aankondigde een 'tijdelijke break' te willen nemen, zodat Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan en Louis Tomlinson zich konden richten op hun solo-carrière. Zayn Malik was al eerder uit de boyband gestapt. De break zou een jaar duren, maar het is 2020 en we hebben de hoop inmiddels opgegeven. Maar, Directioners, wees niet getreurd: Niall laat weten een reünie wel te zien zitten, en hint erop dat het binnenkort zou kunnen gebeuren.

Wanneer komt One Direction weer bij elkaar?

Alle One Direction-jongens hebben inmiddels succesvolle solo-carrières, maar niemand heeft aangegeven helemaal klaar te zijn met One Direction. Niall gaat in een interview met RTE Entertainment zelfs een stapje verder en laat weten dat hij 100% achter een reünie staat: "Het zou echt belachelijk zijn als we de band niet weer bij elkaar brengen. We hebben het nog niet gehad over een specifiek moment, maar we weten dat het eraan zit te komen," aldus Horan. "We hebben allemaal aangegeven dat we het willen doen, en het zou dom zijn als we het niet zouden doen."

One Direction is druk met solo-carrières

Inderdaad, dat zou aardig dom zijn. Wij vinden 2020 wel een mooi jaar om in elk geval op een reünie-tourtje te gaan, maar of die kans aanwezig is? De jongens hebben het ontzettend druk met hun solo-carrières. Harry, Liam en Louis brachten in de afgelopen paar maanden solo-albums uit, Nialls tweede album dropt in maart. De jongens zullen dus individueel op tournee gaan, waarbij Liam onder meer optreedt op Pinkpop. De agenda's lijken dus al aardig vol te raken, maar je weet nooit wat er kan gebeuren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs