Justin Bieber in tranen tijdens interview vanwege bezorgdheid om Billie Eilish

'Ik wil écht niet dat ze meemaakt wat ik heb meegemaakt'

Justin Bieber
Jon KopaloffGetty Images

Justin Bieber heeft in een interview met Beats 1, het muziekradiostation van Apple, zijn tranen niet kunnen bedwingen. De zanger wordt zichtbaar emotioneel wanneer het grote succes van zangeres Billie Eilish ter sprake komt. Want als de zanger ergens over kan meepraten, is het wel wereldberoemd worden in je tienerjaren – én de heftige gevolgen die dat kan hebben.

Justin Bieber over Billie Eilish

"Als ze me ooit nodig heeft, dan ben ik hier voor haar", zo begint Bieber, waarna hij al meteen even moet slikken. "Ik wil haar beschermen. Ik wil écht niet dat ze meemaakt wat ik heb meegemaakt, dat wens ik niemand toe. Dus als ze me ooit nodig heeft, dan ben ik slechts een telefoontje van haar verwijderd", aldus de emotionele zanger.

Reactie van Billie Eilish

Het interviewfragment van de zanger werd vervolgens opgepikt en gedeeld op Instagram door niemand minder dan Billie Eilish herself. Op haar eigen manier laat de zangeres weten dat het interview met Bieber ontzettend veel voor haar betekent. Zo deelt ze niet alleen het fragment, maar ook enkele foto's van haar jongere zelf met een Bieber-top en haar tienerkamer, waarvan de muren bezaaid zijn met posters van Justin Bieber. In het bijschrift schrijft ze: "Stream Changes", waarmee ze doelt op het nieuw album van Justin Bieber.

Druk van beroemd zijn

Zowel het nieuwe album van Justin Bieber als zijn YouTube-documentaire Seasons, die in aanloop naar de lancering van het nieuwe album online verscheen, staat volledig in het teken van de continue druk van beroemd zijn. Changes is het eerste album van Bieber dat verschijnt na zijn populaire album Purpose, waarvan Bieber in 2017 besloot zijn wereldtournee af te breken in verband met zijn mentale gezondheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs