Eindelijk: Justin Bieber scheert zijn snorretje af

We zullen 'm niet missen

Justin Bieber
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Wellicht is het in het kader van zijn nieuwe album Changes, maar dat is een verandering waar we ons wel in kunnen vinden: Justin Bieber is weer snorloos. Hij maakt op Instagram bekend dat hij het vlassige snorretje eindelijk af heeft geschoren.

Justin Biebers snor is 'op vakantie'

We weten niet wat de reden is van de move: de popster laat weten dat zijn snor 'op vakantie' is, maar dat hij vroeger of later terugkeert. Hij is zelf dus duidelijk wél fan van zijn snorretje. In een reeks Instagram Stories zien we hoe hij een tondeuse pakt en zijn snor wegscheert, met daaronder de betekenisvolle liedjes "Miss You" van The Rolling Stones, "Since U Been Gone" van Kelly Clarkson, "Gone" van 'NSYNC en "Hit the Road Jack" van Ray Charles.

Zien: Justin Bieber doneert aan mental health campagne

Hailey Bieber is blij

Op zijn feed deelde hij een foto van zijn snorloze bovenlip met de tekst "Baby Face BIEB". Aan de reacties te zien zijn mensen enthousiast. Zijn vrouw Hailey Bieber, over wie de meeste songteksten op het album 'Changes' gaan, reageert met "yeeeeee😍". We kunnen ons voorstellen dat ze blij is met de verandering.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs