KJ Apa stuurt naaktvideo naar Ellen DeGeneres voor haar verjaardag

"Happy birthday, Ellen!"

KJ Apa tijdens American Music Awards 2017
J. MerrittGetty Images

We kennen KJ Apa als de brave Archie Andrews van de serie Riverdale. In het echte leven is staat de acteur bekend om zijn pranks. En z'n buikspieren, misschien. De 22-jarige was onlangs te gast bij The Ellen Show. Hier onthult Ellen DeGeneres dat KJ haar een naaktvideo heeft gestuurd voor haar verjaardag.

KJ Apa en Ellen DeGeneres

KJ Apa (die zijn Amerikaans accent blijkt te acteren, omdat hij uit Nieuw-Zeeland komt!) zit voor het eerst op de bank bij Ellen DeGeneres. Ellen vertelt dat de acteur haar toen ze jarig was een "erg bijzondere video" heeft gestuurd, die ze aan haar kijkers laat zien.

Naaktvideo KJ Apa

In de video zien we KJ in eerste instantie alleen met zijn hoofd en blote schouders. "Hoe gaat-ie Ellen? KJ hier. Ik hoor dat het je verjaardag is, dus bij dezen: happy birthday. Ik hoop dat ik je binnenkort een keer ontmoet." Terwijl hij haar "een bijzondere dag" wenst, draait de jonge acteur zijn camera, zodat we de reflectie van zijn poedelnaakte lijf in het raam.

KJ Apa video Ellen DeGeneres

"Ik wist meteen nadat ik deze video opnam dat het de beste video was," zegt de acteur lachend. "Ik moet m'n kont wel een beetje tannen, geloof ik. Ik heb hier echt witte billen." Wanneer Ellen vraagt of de ass shot gepland was, reageert KJ: "Ik weet nog dat ik buiten op mijn balkon stond. Naakt. Ik was met een vriend aan het facetimen en zag mijn billen in de reflectie. En ik dacht: perfect. Ik ga dit voor Ellen doen." Even later besluit Ellen ook een grap met KJ uit te halen. See for yourself:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs