Justin Bieber tijdens nieuwe Carpool Karaoke: "Ik heb voor Hailey gezongen op de bruiloft"

Ze zingen Smelly Cat, armworstelen en bedenken een choreografie

Justin Bieber en James Corden tijdens Carpool Karaoke
YouTube

Vorige maand werd ons een illusie ontnomen: James Corden blijkt niet zelf te rijden tijdens Carpool Karaoke. Een fan zag James Corden in een auto - die vooruit getrokken wordt door een vrachtwagen - met zijn nieuwste celebrity-gast: Justin Bieber. We wisten dus al dat-ie eraan kwam, maar hier is de video dan eindelijk: de nieuwste Carpool Karaoke met de Biebs!

Justin Bieber Carpool Karaoke

Justin en James zingen - zoals we gewend zijn tijdens Carpool Karaoke - Justins nieuwe hits én een paar klassiekers. Onder andere I Don't Care, Love Yourself, Yummy en One Less Lonely Girl (een échte oude: luister maar eens naar hoe jong Justin klinkt) komen voorbij.

Justin Bieber over huwelijk met Hailey Bieber

James Corden stelt de vraag waar we allemaal het antwoord op willen horen: hoe voelt het om getrouwd te zijn? "Het is het beste dat me ooit is overkomen. Zij is buitengewoon," aldus Justin over zijn vrouw Hailey Bieber. De zanger verklapt dat hij voor Hailey gezongen heeft op de bruiloft. "Ik had me eigenlijk voorgenomen om dat niet te doen, omdat ik dat een beetje raar vind als mensen hun de artiest zijn op hun eigen bruiloft. Maar het ging gewoon vanzelf," vertelt hij. "Ik zong One Less Lonely Girl voor Hailey."

Ook zien: Justin Bieber was 'roekeloos' in relatie met Selena Gomez

Justin Bieber zingt Smelly Cat

Wat Justin en Haileys favoriete bezigheid is? Thuisblijven. "We houden ervan om samen films te kijken, te praten of te eten," vertelt Bieber. De series die ze het liefst bingewatchen zijn House en Friends. Justin herkent zichzelf in alle personages van Friends, zo vertelt hij: "Ross past bij mij, omdat hij gevoelig is en Chandler omdat hij sarcastisch en geestig is." De serie Friends brengt James op een idee: Justin moet het beste nummer ooit zingen tijdens zijn tour: Smelly Cat. Ze zingen Phoebe Buffay's lied samen in de auto.

Video Justin Bieber Carpool Karaoke

Dat is nog lang niet het enige dat er gebeurt in de Carpool Karaoke met Justin Bieber. Justin en James maken een TikTok-waardige choreografie op Yummy, meten hun kracht met een potje armworstelen en bespreken wie er zou winnen in een gevecht met Tom Cruise. Bekijk de hele video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs