Hoe gaat het nu eigenlijk tussen Jordyn Woods en Kylie Jenner?

Hebben de twee nog contact na het Tristan-schandaal?

jordyn-woods-kylie-jenner
Chance YehGetty Images

Jordyn Woods en Kylie Jenner waren ooit onafscheidelijk: de twee woonden samen en Jordyn was echt een lid van de Kardashian-familie. Een jaar geleden ging het allemaal mis: op een feestje was Jordyn iets té close met Khloé Kardashian's vriend Tristan Thompson. In één klap was Jordyn haar beste vriendin, haar huis én haar sociale status kwijt, all for a man. De hele wereld was kwaad op haar, en de Kardashian-Jenners wilden niets meer met haar te maken hebben.

Hoop op verzoening

Jordyn houdt vol geen seks te hebben gehad met Tristan. In december verscheen er tijdens Red Table Talk, de talkshow van Jada Pinkett Smith, een video waarin Jordyn - aangesloten aan een leugendetector - vertelt over het schandaal. Het feit dat ze geen seks hebben gehad lijkt daarin bevestigd te worden, maar volgens de verhalen zijn er genoeg andere dingen tussen Tristan en Jordyn gebeurd die niet door de beugel konden.

In juli vorig jaar liet Jordyn in een interview met Cosmopolitan weten te hopen op verzoening: "Ik hou van haar. Ze is m’n maatje," zei ze over Kylie. "Ik hoop dat alles op een dag op z’n plek valt en we allemaal kunnen werken aan onze relaties, familie en God, om vervolgens op een dag weer door een deur te kunnen. Sterker en gelukkiger dan ooit."

Hoe staat het in 2020 met de vriendschap tussen Kylie en Jordyn?

Een 'vriendin' van Jordyn vertelt aan PEOPLE hoe het een jaar na het drama met Jordyn gaat, en ze hebben tegenwoordig helemaal geen contact meer. "Hoe Jordyn erin staat, is dat ze het gewoon wil laten voor wat het is. Ze heeft gezegd wat ze wilde zeggen."

Bekijk ook: Jordyn Woods over haar leven na het schandaal

Volgens de insider betekent dat echter niet dat het slecht gaat met Woods: "Ze werkt. Ze had een rolletje in een tv-serie en er zitten wat brand deals in de pijplijn. Ze zorgt dat ze niet té druk is, maar ze heeft genoeg te doen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs