Beyoncé opent herdenkingsdienst voor Kobe en Gianna Bryant met 'Halo' en 'XO'

Ze is erg close met de familie Bryant

Beyoncé
Mike CoppolaGetty Images

Gisteravond vond er in het Staples Center in Los Angeles een herdenkingsdienst plaats voor Kobe Bryant, zijn dochter Gianna, die afgelopen maand om het leven kwamen in een helicoptercrash in Calabasas. Tijdens de dienst werden de NBA-ster, zijn dochter en de zeven andere inzittenden herdacht. Als opening van het publieke evenement gaf Beyoncé een emotioneel optreden, waarbij ze de nummers 'XO' en 'Halo' zong.

Eén van Kobe's favoriete liedjes

De zangeres werd aangekondigd als "een hechte vriendin van de familie Bryant". Ze trad op om haar "liefde en steun te geven aan Vanessa en alle families die hier vandaag aanwezig zijn". Beyoncé begon haar uitvoering van XO met een statement over Kobe: "Ik ben hier omdat ik van Kobe hou, en dit was één van zijn favoriete liedjes."

Beyoncé werd voor de gelegenheid bijgestaan door een groot koor en strijkers, waardoor de nummers een extra emotionele lading kregen.

Celebration of Life

De "Celebration of Life" was een publiek evenement voor fans die Kobe en de andere overledenen wilden herdenken. Staples Center was afgeladen met meer dan 20.000 bekenden en fans. De opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar de Mamba and Mambacita Sports Foundation, een goed doel dat Kobe's en Gianna's passie voor sport voortzet, door kansarme jongeren en ouderen de kans te bieden om te sporten.

Enkele momenten voor het evenement begon, werd bekend dat Vanessa Bryant een zaak heeft aangespannen tegen Island Express Helicopters. Ze claimt dat het bedrijf wist dat de weersomstandigheden niet veilig genoeg waren om te vliegen, maar ze desondanks opstegen, met haar man en dochter aan boord.

Bekijk Beyoncé's optreden hier

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs